Welkom op de website van Land van Cuijk

16 juli 2020

Bezoek een boerderij in je zomervakantie

Dit jaar is veel anders vanwege corona. Ook de zomervakantie. Als Land van Cuijk Boert Bewust organiseren wij excursies op onze boerderijen. Wil je graag zien hoe wij onze dieren houden en hoe jouw dagelijks voedsel wordt gemaakt? Kijk dan hieronder naar de deelnemende bedrijven en maak zelf een afspraak.

Voor eventuele consumptie rekenen wij een vergoeding. Natuurlijk gebruiken wij ons boerenverstand en werken wij volgens de RIVM richtlijnen. Maak zelf een afspraak met de boer en spreek samen af wanneer je de boerderij wilt komen bekijken en een praatje kunt maken met de boer. Sommige boeren hebben het heel druk op bepaalde dagen maar maken en kunnen met u tijd en lengte bezoek afspreken als het hen past. Een mooie beleving in de zomer van 2020.

De deelnemende bedrijven zijn:

De zichtstallen die dagelijks geopend zijn met informatie over het bedrijf zijn:

  • Fam. Oosterlaken, Varkensboerderij Hoeve de Hulsdonk in Beers. Hier kun je zonder afspraak komen kijken tussen 10 en 20 uur.

Leuk als je na het bezoek foto’s op social media post met @landvancuijkboertbewust. Wij wensen je een fijne vakantie en hopen je te ontmoeten!

Landelijke partners

Onze streken worden ondersteunt door onze landelijke partners.

Gouden partners

Zilveren partners

Bronzen partners