Welkom op de website van Land van Cuijk

Herfstfeest en bordonthulling op Landgoed Barendonk

In de week van het Nationaal Schoolontbijt gaan de kinderen van groep 1 t/m 8 van basisschool Dr. Jan de Quay uit Beers het herfstfeest op Landgoed Barendonk beleven. Vrijdag 8 november na een ochtend met boerderij-, cultuur- en natuureducatie onthullen ze samen met Land van Cuijk Boert Bewust het bord bij Barendonk Holsteins.

Het melkveefokbedrijf Barendonk-Holsteins is een onderdeel van Landgoed de Barendonk. Familie Hermanussen is zeer actief in de roodbontfokkerij en fokt koeien die gezond en sterk zijn en de lekkerste melk maken. De kinderen lopen het koeienpad over de boerderij met onderweg vragen en informatie en gaan zelf boter maken. Op het landgoed leren ze interactief over de natuur en cultuur van een historisch landgoed en gaan ze broodjes bakken voor de lunch. Om 12.45 uur vindt de opening van het Land van Cuijk Boert Bewust bord plaats met afsluitend een gezamenlijke lunch met veel producten uit het Land van Cuijk.

U bent van harte welkom bij de opening van het bord op vrijdag 8 november om 12.45 uur bij Barendonk Holsteins, Millseweg 17 in Beers. Kijk hier voor meer informatie.

Landelijke partners

Onze streken worden ondersteunt door onze landelijke partners.

Gouden partners

Zilveren partners

Bronzen partners