Welkom op de website van Land van Cuijk

18 oktober 2019

Rabobank ontvangt eerste vriendenbord

Op het Pluk & Oogstfeest op kasteel Tongelaar op zondag 13 oktober overhandigde Land van Cuijk Boert Bewust haar eerste vriendenbord aan Richard van der Woude, directeur Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen.

Land van Cuijk Boert Bewust is dit jaar opgericht en werkt aan verbinding tussen boeren, tuinders en de samenleving. Een twintigtal boeren hebben zich inmiddels aangesloten bij het streekinitiatief.

Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen ondersteunt het initiatief. Als dank overhandigde Hugo Bens, voorzitter Land van Cuijk Boert Bewust, daarom zondagmorgen 13 oktober op het Pluk & Oogstfeest het eerste vriendenbordje aan Richard van der Woude.

„We voeren graag een eerlijk en open gesprek over de land- en tuinbouw zodat mensen weten waar hun voedsel vandaan komt. We zijn blij met de financiële ondersteuning van de Rabobank en de sponsoring van de t-shirts om dit mogelijk te maken”, aldus Hugo Bens. Van der Woude was onder de indruk van de presentatie van de Boert Bewust boeren, de lokale ZLTO en de Agrarische Natuurvereniging. De Rabobank deelde gehaktballetjes uit, een lokaal streekproduct van de Lamperse Hei, deelnemer Boert Bewust. Een mooie verbinding.

 

  

 

Landelijke partners

Onze streken worden ondersteunt door onze landelijke partners.

Gouden partners

Zilveren partners

Bronzen partners