Welkom op de website van Land van Cuijk

21 januari 2021

Prijzen ‘Boeren pakken digitaal uit met kerst’ uitgereikt

De prijswinnaars van de kerstactie ‘Boeren en tuinders pakken digitaal uit met kerst’ zijn bekend. Zij hadden de oplossing van de 22 verlichte letters: ‘Een lichtpuntje voor mij is’ gevonden en een mooie slagzin gemaakt.

Op social media zijn de letters in de kerstperiode goed gevolgd en een groot aantal deelnemers stuurden oplossingen in. `Daar zijn we heel blij mee. We moesten snel schakelen toen de autopuzzeltocht niet door mocht gaan vanwege corona,´ zegt Hugo Bens, voorzitter Land van Cuijk Boert Bewust.  Samen met ZLTO Land van Cuijk heeft zijn de mooiste slagzinnen uitgekozen en de prijswinnaars coronaproof hun prijzen overhandigd.

Prijswinnaars
Marloes van Berlicum uit Wilbertoord won het kinderfeestje voor 10 personen, een prijs geschonken door Boerderijcamping De Tienmorgen uit Beers. Zoon Art, die binnenkort vijf jaar wordt, was er superblij mee. Koeien zijn Arts lievelingsdieren en hij wil boer worden. Haar slagzin was:
‘Een lichtpuntje voor mij is,
Lekker eten van de boer
Gezond, vers en kunnen we weer On toer
Naar school, werk en sport
Met bewust eten van de boer komen we niks tekort!’

De tweede prijswinnares was Mendy van Sambeek uit Wanroij. Haar slagzin was: ‘Een lichtpuntje voor mij is dromen over de dag dat alles weer kan en mag!’ Zij won de clinic koe knuffelen, eveneens bij De Tienmorgen in Beers. “Ik kende Land van Cuijk Boer Bewust nog niet. Een leuk initiatief om burgers en boeren met elkaar in contact te brengen. Ik blijf jullie zeker volgen voor meer leuke activiteiten”.

Daniella van den Heuvel uit Beers won het gourmetpakket voor vier personen van de Lamperse Hei uit Wanroij met de slagzin: ‘Een lichtpuntje voor mij is, dat ook in 2021 onze boeren weer voor ons klaar staan met heerlijke, eerlijke producten!’

De prijswinnaars en ook vele andere volgers geven aan dat ze dit jaar hopelijk wel met de auto de verlichtte boerderijen kunnen bezoeken.

Landelijke partners

Onze streken worden ondersteunt door onze landelijke partners.

Gouden partners

Zilveren partners

Bronzen partners