Welkom op de website van Land van Cuijk

7 augustus 2021

Kleurplaat voor Beleven en proeven bij boer Frank

Op zaterdag 14 augustus is in Haps ‘Beleven en proeven bij boer Frank’. Op de vleesboerderij van Frank en Caroline Loeffen kunnen groot en klein koeien en kalfjes kijken, genieten van de bloeiende akkerranden onder het genot van een hapje en een drankje.

Voor de kinderen is er vanalles te beleven; van een boerderijquiz, spelletjes, huifkartocht (11.00 em  15.00 uur) en een prachtig cool tractor springkussen.

Met dit event ondersteunt Frank twee nichtjes die meedoen met BIG Challenge, farmers against cancer, aan de Alpe d’HuZes. Verkoop van Coole shirts farmers are cool, hamburgers en vleesverkoop. Ook staan er enkele kraampjes met vintage en tweede hands spullen om de kas voor KWF te spekken.

Voor de hapjes en drankjes wordt een bijdrage gevraagd. Verdere een vrijwillige bijdrage voor het goede doel. De opbrengst is voor BIG Challenge en gaat 100 procent naar KWF.

Kinderen kunnen de kleurplaat kleuren en inleveren. Elke kind dat de kleurplaat inlevert ontvangt een prijsje. De winnaar wordt om 15.30 uur bekend gemaakt. De kleurplaat is hier te downloaden.

Vanwege coronaperikelen is aanmelden fijn: laat weten dat je komt en of je mee wilt met het huifkartochtje via een mail aan info@landvancuijkboertbewust.nl.

 

Landelijke partners

Onze streken worden ondersteunt door onze landelijke partners.

Gouden partners

Zilveren partners

Bronzen partners