Welkom op de website van Land van Cuijk

9 december 2020

Boeren en tuinders pakken uit met kerst in Land van Cuijk

Op vrijdag 18 en 19 december pakken boeren en tuinders in het hele Land van Cuijk uit met kerst. Iedereen is van harte welkom om in het prachtig verlichte Land van Cuijk de route langs prachtig verlichte boerderijen te volgen.

In aanloop naar de kerstdagen, in dit roerige jaar, zoeken we allemaal naar verbinding. We hebben behoefte aan contact met onze naasten, ook nu dat even niet (fysiek) kan. Om toch met een warm gevoel de kerstdagen in te gaan ‘pakken boeren en tuinders uit met kerst’. Een initiatief van Land van Cuijk Boert Bewust en ZLTO Land van Cuijk.

Puzzeltocht
In het Land van Cuijk organiseren de boeren en tuinders een verlichte boerderijenroute met een puzzeltocht. Rijdend door een prachtig verlicht platteland zoek je de verlichte letters. Die letters vormen een zin maar die is nog niet af. Maak er een leuke slagzin van en ding mee naar de mooie prijzen. Deelname is gratis.

De boeren gebruiken hun boerenverstand en werken natuurlijk volgens de richtlijnen van het RIVM. De deelnemers blijven in de auto en rijden op eigen verantwoordelijkheid de route.

Schrijf je hier in.

En kijk ook even rond wat andere streken organiseren in kersttijd op www.boerenentuinderspakkenuitmetkerst.nl. 

Deze actie is mede mogelijk gemaakt door onze partners. Daar zijn we heel blij mee.

Landelijke partners

Onze streken worden ondersteunt door onze landelijke partners.

Gouden partners

Zilveren partners

Bronzen partners