Welkom op de website van Land van Cuijk

Rovabo – Biopartners

Rovabo Teelten B.V. & BioPartners V.O.F.

Wij zijn Maarten Robben en Ilse van Boekel eigenaren van Rovabo Teelten B.V. en BioPartners V.O.F. Ons bedrijf is gevestigd in het dorp Haps, gemeente land van Cuijk, Noord Brabant.

Het bedrijf is opgesplitst in twee takken, een gangbaar akkerbouwbedrijf, Rovabo Teelten en het biologische tuinbouwbedrijf, BioPartners. We zijn gestart in 2020 en sindsdien sterk aan het groeien.

Op onze bedrijven telen we vol passie een grote diversiteit aan akkerbouw- en vollegronds groente gewassen en diverse biologische gewassen. De gangbare gewassen die we onder de naar Rovabo telen variëren van wortelen, spinazie, sperziebonen, plantuien, zaai-uien, knolselderij, vezelhennep tot suikerbieten. Met het bedrijf BioPartners telen we gewassen voor de zaadvermeerdering en diverse groenten voor onder andere de versmarkt.

Daarnaast nemen we deel aan innovatie en maatschappelijke projecten in de regio. Wij zijn onder andere deelnemer van Agrifood Capital op Agroproeftuin De Peel, deelnemer van Land van Cuijk Boert Bewust en we zijn actief in het Climate farm Demo project, gericht op verduurzaming.

Maarten Robben en Ilse van Boekel sturen beide bedrijven aan. Het totale gangbare areaal beslaat circa 140-150 hectare en het biologische areaal 15-20 hectare. Wij voeren werkzaamheden zoals grondbewerking, gewasverzorging en irrigatie op onze percelen meestal zelf uit met eigen machines.

Youtuber Govert Sweep is in september 2023 een dagje bij ons op bezoek geweest, heeft meegewerkt en een deel van ons bedrijf in beeld gebracht.

Bekijk hier zijn video.

Ilse van Boekel en Maarten Robben waren 9 april 2024 te gast bij Omroep Land van Cuijk. Beluister hier het interview.

 

 

Rovabo – Biopartners

Lees hieronder hoe dit bedrijf zich inzet op verschillende thema’s

    Landelijke partners

    Onze streken worden ondersteunt door onze landelijke partners.

    Gouden partners

    Zilveren partners

    Bronzen partners