Pluk & Oogstfeest 2019

13 oktober 2019

Op zondag 13 oktober vieren wij het begin van de herfst op kasteel Tongelaar met het jaarlijkse Pluk & Oogstfeest. Als Land van Cuijk Boert Bewust staan we samen met ZLTO Land van Cuijk Noord op de Boerenweide waar we graag in gesprek gaan met de bezoekers, heerlijke hapjes laten proeven en laten zien hoe het boerenleven anno 2019 is.

U bent van harte welkom op het gratis herfstfestival op kasteel Tongelaar in Mill.

Voor meer informatie kijk hier.

Raamvallei Duo marathon

22 september 2019

Zondag 22 september is de vijfde editie van Raamvallei Duo Marathon. De start is bij Landgoed Barendonk, een Land van Cuijk Boert Bewust bedrijf. Diverse deelnemers doen als vrijwilliger mee aan dit prachtige evenement in het Land van Cuijk zoals bijvoorbeeld Hugo en Rianne Bens die eieren uitdelen aan de deelnemers.

Introductie Land van Cuijk kroket

29 juni 2019

Op zaterdag 29 juni 2019 opent Lamperse Hei uit Wanroij haar bedrijfsbord en lanceert de Land van Cuijk kroket. Martien Bos, initiatiefnemer Smaakcentrum Cuijk, opent het Land van Cuijk Boert Bewust bord en lanceert de Land van Cuijk kroket. Voor de eerste 50 bezoekers staat een echte Koedie-bag klaar. Voor de kinderen is er een leuke speurtocht; altijd prijs. Lamperse […]

Bordonthulling Kalverhouderij Derks

10 juni 2019

Op tweede pinksterdag, maandag 10 juni, is de vijfde bordonthulling van Land van Cuijk Boert Bewust op kalverhouderij Derks in Sambeek. Dorpsgenoot Emile Roemer gaat het bord om 12 uur openen. U bent van harte welkom van 12 tot 16 uur.  

Vijfde bordonthulling tweede pinksterdag

10 juni 2019

Op maandag 10 juni onthult Land van Cuijk Boert Bewust haar vijfde bedrijfsbord. Dit keer in Sambeek bij Kalverhouderij Derks. U bent van harte welkom om 12 uur op Oude Waranda 2 bij Thieu en Doreth Derks.

Twee bordonthullingen op tweede Paasdag

22 april 2019

Op tweede paasdag, 22 april 2019, onthullen we twee bedrijfsborden in Haps. Om 10 uur bij legpluimveehouderij Bens BoerderEI en om 11 uur bij Mooren’s Farm; een melkveebedrijf met kinderopvang Boerkes & Co. U bent van harte welkom.

Melkveebedrijf Vermeulen onthult Boert Bewust bord

14 april 2019

Zondag 14 april onthult Land van Cuijk Boert Bewust het tweede bedrijfsbord op het melkveebedrijf van familie Vermeulen in Sint Hubert. Boert Bewust is een nieuw initiatief in het Land van Cuijk om meer verbinding tussen boeren en de maatschappij te creëren. Vermeulen Melkvee is een educatieboerderij, de eerste Klasseboer in het Land van Cuijk. De Klasseboeren zijn gecertificeerde educatie-boerenbedrijven […]

Onthulling eerste bord Land van Cuijk Boert Bewust

6 april 2019

Op zaterdag 6 april mogen de koeien van boer Willy Baltussen voor het eerst dit jaar weer naar buiten. Dat is elk jaar een feestje! Kom je ook kijken? Je bent van harte welkom op zaterdag 6 april om 13.30 uur op de Hanenkampseweg 2 in Landhorst.  Na een lange winter op stal kunnen de dieren weer genieten van het […]