Welkom op de website van Land van Cuijk

Ontbijt bij de kalfjes en bordonthulling familie Lamers

In de week van het Nationaal Schoolontbijt gaan de kinderen van groep 1 en 2 van basisschool Het Telraam uit Oeffelt ontbijten bij de kalfjes bij familie Lamers. De kleinkinderen van familie Lamers onthullen voor het ontbijt het bord van Land van Cuijk Boert Bewust en daarna gaan de kinderen gezellig samen ontbijten met verse melk van de koeien.

Ton, Gerdi en Sander Lamers houden melkkoeien op een boerderij gelegen in natuurgebied ‘De Vilt’ in Beugen. Van oorsprong een gemengd bedrijf dat is uitgegroeid naar een moderne melkveehouderij met melkrobots. Een ontbijt is belangrijk en de basisproducten van elk ontbijt komen van een boerderij. ‘Wij vinden het belangrijk dat kinderen weten dat melk van een koe komt, wat er van melk wordt gemaakt en willen hen graag laten beleven hoe lekker verse melk is’, zegt Gerdi Lamers. Een ontbijt geeft je energie, levert belangrijke voedingsstoffen, houd je gezond en ontbijten bij de kalfjes is lekker en gezellig. Pers en bezoekers zijn van harte welkom om mee te komen ontbijten.

Familie Lamers geeft al vele jaren bedrijfsexcursies om burgers het robotmelken te laten beleven.

U bent van harte welkom bij het ontbijt dinsdag 5 november bij familie Lamers, Hoog Werveld 2 in Beugen om 8.30 uur. Kijk voor meer informatie op www.excursierobotmelken.nl. Kom heerlijk ontbijten bij de kalfjes.

 

 

Landelijke partners

Onze streken worden ondersteunt door onze landelijke partners.

Gouden partners

Zilveren partners

Bronzen partners