Efkes uutbloasen bij de Barendonk

Efkes uutbloasen bij de Barendonk

Lekker op de fiets of juist te voet? Efkes uutbloasen bij de Barendonk, u bent van harte welkom!
Het terras is vanaf mei tot en met september geopend op zondag (10-17 uur),  op andere dagen kunt u terecht in ons Uutblaoshuuske; een pauzeplek voor passanten op zelfbedieningsbasis.

Elke zondag in de maanden mei , juni, juli en augustus serveren wij koffie, huisgemaakte taart, lunch en borrel. Wij gebruiken veelal Goei Gerei uit het Land van Cuijk. Geopend tussen 10.00 en 18.00 uur.

Uutblaoshuuske

Waar komt het nog voor? Dat u op goed vertrouwen zelf koffie, thee en iets lekkers mag afrekenen. In het Uutblaoshuuske* op de Barendonk kan het! Hier houdt u pauze wanneer en hoelang u wilt. Ook groepen zijn welkom. Even pauze…na een lange fietstocht of boswandeling!
Het Uutblaoshuuske is een pauzeplaats in de natuur met zelfbediening. Hier kunt u in alle rust bijkomen na een wandeling of fietstocht. Gebruik de waterkoker voor een lekker bakje koffie, thee of soep. Of neem een fris sapje uit de koeling. Ook bezoekers van het kabouterpad kunnen hier pauzeren. U mag gebruikmaken van het toilet op het kampeerterrein.
Komt u met een groep?
Meld dit graag ruim van tevoren. Dan kunnen we voor extra koffie, thee, appeltaart of soep met brood zorgen.Hoe komt u er?
Wandel, rijd of fiets de oprijlaan van de Barendonk op. Wandel of fiets verder en loop voorlangs het Grote Huis (niet te missen). Steek de gracht over en u ziet het Uutblaoshuuske.
Bedrijfsnaam Landgoed de Barendonk
Adres Millseweg, 13
Postcode 5437 NB
Woonplaats Beers nb
Naar de website