Beleefboerderij Tienmorgen

Beleefboerderij Tienmorgen

Kinderboerderij

In de kinderboerderij vind je veel verschillende soorten dieren van pony’s en ezels tot geiten, van kippen en konijnen, tot de poesjes. Je mag helpen met het voeren en verzorgen van de dieren (het voeren gaat altijd in overleg met de volwassenen boeren). Sommige dieren moeten een fles krijgen, andere krijgen brokken en weer andere hooi.  Andere werkzaamheden zijn, kooien verschonen, vers water geven, eieren uithalen, pony’s borstelen en nog veel meer….Onze honden Boris en Rakker, de poesjes en konijnen houden van veel aandacht knuffelen is daarom ook een belangrijke taak.

Ook mag je meehelpen met het melken van de koeien in de vroege ochtend of avond.

Speeltuin

Voor de kinderen is op het terrein een speeltuin aangelegd. Een mooie plek voor de kleintjes met onder andere een zandbak met waterpomp, klimrekken, een wip en een grote nest-schommel. Deze centraal gelegen plek kunt u als ouder altijd in het oog houden. In de zomer hebben we ook een zwembad en regelmatig ligt er een buikschuifbaan.

Verder zijn er op de boerderij nog volop mogelijkheden om te spelen zoals bij de kinderboerderij en de hooischuur of met de fietsjes of grote skelters die op de boerderij staan. In overleg met de boer is er ook een mogelijkheid tot pony of tractor rijden, helpen op de boerderij of een rondje maken op de platte kar.

U kunt voor de helft van de prijs boerengolven. Verder kunt u veel spullen in overleg lenen zoals jeu de boules ballen, spullen voor boerenactiviteiten bijv. kruiwagen, melkbussen, vuurkorven…. wij vragen u om alles na gebruik terug te brengen.

Bedrijfsnaam Tienmorgen
Adres Broekkant 11
Postcode 5437 ND
Woonplaats Beers
Naar de website