BarendonkUitje; Tour de Barendonk of de Barendonkse Experiencetocht

BarendonkUitje; Tour de Barendonk of de Barendonkse Experiencetocht

BarendonkUitjes zijn ontspannen activiteiten met een knipoog naar ons landgoed en het plattelandsleven wat zich hier afspeelt;

Tour de Barendonk

Ontvangst met  koffie-thee  en een streekkoek. Wij stellen ons aan jullie voor en vertellen wat over onszelf en ons bedrijf. Daarna uitleg van het programma en start  Tour de Barendonk  in  groepen. Tour  over en rondom  het landgoed  met ondertussen een aantal   teambuildingsspelen met een knipoog naar  de dagelijkse werkzaamheden op de boerderij; jullie voeren in teamverband opdrachten uit. Een leuk onderdeel van deze tour zijn de bedrijfseigen vragen die gesteld worden in het roddelbosje. Tijdens de tour is er een pauze met een drankje en  hartige versnaperingen.  Tijdens de Tour  brengen jullie een bezoek aan het  hightech melkveefokbedrijf om live de koeien in de ogen te kijken.
Elk team krijgt een scoreformulier, aan het einde van de activiteiten worden de scores opgeteld en wordt de winnaar bekend gemaakt.
Deze activiteit is ook geschikt met kinderen in combinatie met volwassenen. De activiteit is geschikt voor alle leeftijden, maar iedereen moet wel goed kunnen lopen (wandelschoenen wordt aangeraden)
Tijdsduur; 1,5 tot 2,5 uur

ArtKoe decopatchen

Ontvangst met  koffie-thee  en een streekkoek. Wij stellen ons aan jullie voor en vertellen wat over onszelf en ons bedrijf. Daarna uitleg van het programma en start  met het decopatchen. Het decopatchen is een speciale techniek om voorwerpen te versieren; we gaan een papier mache koe, decopatchen zodat het een echte Barendonkse Artkoe wordt. Tijdens en na  afloop wordt de inwendige mens niet vergeten;  drank en hartige versnaperingen  zijn beschikbaar. Deze activiteit is ook geschikt voor  kinderen

Barendonkse experiencetocht
De expierence tocht is een leuke, ontspannende ontdekkingstocht over het Landgoed. Een ‘escape room’, waarbij je niet wordt opgesloten in een ruimte, maar lekker aan de slag gaat, buiten in de natuur. Ga de uitdaging aan om als amateur-schatzoeker, over het terrein op zoek te gaan naar aanwijzingen, om uiteindelijk de schatkist van Ludolf te vinden. De groepen worden ingedeeld, u gaat op stap met een plunjezak en daarin zitten een aantal hulpmiddelen. Alle oplossingen komen bij elkaar en de laatste opdracht voert u met het hele gezelschap uit.
De activiteit is geschikt voor alle leeftijden, maar iedereen moet wel goed kunnen lopen (wandelschoenen wordt aangeraden)

Bedrijfsnaam Landgoed de Barendonk
Adres Millseweg 13
Postcode 5437 NB
Woonplaats Beers nb
Naar de website