Barendonkse Boerenwinkeltje; support your locals

Barendonkse Boerenwinkeltje; support your locals

Boerenkaas van de Barendonk.

Kaas die je niet van je brood laat eten. Dat weet je al na de eerste hap. De volle, karakteristieke smaak van verse, rauwe melk proef je terug in onze Boerenkaas van de Barendonk. Een ambachtelijk streekproduct waar we stiekem best wel trots op zijn.

De kaas is verkrijgbaar bij ons op de boerderij ( receptie landgoed), Buurtmarkt  in Beers en  Bakkerij Verkerk in Langenboom. Ook zijn er al restaurants  die hem op de kaart hebben gezet, zoals de Valkhoeve in Mill.

De Makers
Wij zijn Jan, Liesbeth, Ivo, Tessa en Jens Hermanussen. Ons melkveebedrijf hoort bij ons eeuwenoude familielandgoed de Barendonk in Beers. Maar de échte maker? Dat zijn natuurlijk onze dames in de stal. Onze Holstein-koeien leveren elke dag een topprestatie. We behandelen ze dan ook als topsporters. Een uitgebalanceerd dieet, voldoende lichaamsbeweging, frisse buitenlucht en een heerlik ligbed om uit te rusten. Zo kunnen zij doen waar ze goed in zijn: de lekkerste melk maken voor onze Boerenkaas.

In ons Barendonkse boerenwinkeltje, bij de recptie van de recreatietak, verkopen wij onze kaas in diverse soorten. Ook zijn daar locale producten van collega ondernemers te koop; Bens BoerderEi eitjes, bitterballen van de Lamperse Hei, appel-peersap , en ook een aantal lekkere streekbiertjes.

Wij zijn 7 dagen per week geopend van 10 tot 17 uur.

Landgoed de Barendonk, Millseweg 13, 5437 NB Beers. Tel. 0485-316436 receptie@barendonk.nl www.barendonk.nl/kaas

Bedrijfsnaam Landgoed de Barendonk
Adres Millseweg13
Postcode 5437 NB
Woonplaats Beers nb
Naar de website